EXIDE® Technologies is met haar vestigingen in meer dan 80 landen en met meer dan 120 jaar ervaring in de sector een van ‘s werelds grootste producenten en recyclers van lood-zuur accu’s. Het bedrijf ontwikkelt state-of-the-art oplossingen voor mobiele energie-opslag voor de automobielsector en de industriële markt . Toonaangevende auto-, vrachtwagen- en heftruckfabrikanten kiezen voor EXIDE® Technologies als leverancier voor hun eerste montage producten. Daarnaast belevert EXIDE® Technologies eveneens de vervangingsmarkt met een portfolio van succesvolle en bekende merken .
EXIDE® Technologies produceert en commercialiseert een volledig gamma accu’s voor personenwagens, trucks, landbouwmachines, marine en vrijetijdstoepassingen en motorfietsen.

Equipment Gel

Indien de accu constant gebruikt wordt om elektrische toestellen aan boord van stroom te voorzien, dan zijn accu’s uit het 'Equipment'-segment ideaal omdat ze langdurig ontladen kunnen worden.

EP450
Dual AGM

Indien de accu constant gebruikt wordt om elektrische toestellen aan boord van stroom te voorzien, dan zijn accu’s uit het 'Equipment'-segment ideaal omdat ze langdurig ontladen kunnen worden.

Dual

Kan probleemloos in de stuurcabine worden ingebouwd. Ladingscontrole: met ‘magic-eye’ voor een snelle controle van lading en elektrolyt-niveau. Gering onderhoud.

Start AGM

Neemt gemakkelijk elektrische lading op: tot 50% snellere laadtijd. Volledig lekdicht, mag gekanteld ingebouwd worden. Volledig onderhoudsvrij.

Marine Start

Startaccu voor de maritieme sector. Eventueel in te bouwen in een speciale container. Beperkte hellingsgraad. Met vlamdover en centrale ontgassing. Volledig onderhoudsvrij

Vintage

6V batterij die aansluit bij de noden van uw oldtimer of ouder landbouwvoertuig.

Binnen het Exide® gamma vindt u eveneens sterk presterende motorfietsaccu’s, speciaal ontwikkeld voor diegenen die het uiterste van hun motorfiets vragen. Ze worden gemaakt van de meest geavanceerde onderdelen en materialen en staan daarom bekend voor hun betrouwbaarheid en hun lange levensduur. Het gamma ‘Motorfi ets & Sport’ bevat accu’s voor motorfi etsen, scooters, jetski’s en een brede waaier aan toepassingen. Deze accu’s worden ondermeer geleverd aan de eerste montage en beschikken over de meest vooruitstrevende technologie in de industrie.

Motor GEL

Verlengde levensduur. › Klaar om in te bouwen, onnodig vooraf met zuur te vullen. › Ideaal voor seizoensgebruik - lage zelfontlading. Ideaal voor prestatiegerichte voertuigen met veel stroomverbruikers

Motor Li-Ion

Ultra-lichtgewicht en tot 80% lichter dan Lood-zuur batterijen. Super-snelle herlading en extreem lange levensduur. Maximale afdekking van het voertuigpark dankzij de meegeleverde 'spacers'.

Motor AGM Ready

Verlengde levensduur & klaar om in te bouwen. Ideaal voor koude temperaturen en sterk bestand tegen trillingen. Volledig onderhoudsvrij.

Motor AGM

Verlengde levensduur. Ideaal voor seizoensgebonden gebruik en koude temperaturen. Volledig onderhoudsvrij en 6-pack met zuur in de verpakking ingesloten

Motor Conventional

Het ruime 'Conventional' - segment dekt perfect de toepassingen die niet bediend kunnen worden door het 'Factory Sealed' & 'Maintenance Free' - gamma. Steeds voorzien van een zuurpakket.

Garden

Verlengde levensduur door calcium-calcium legering. Ideaal voor seizoensgebruik - lage zelfontlading.