Start-Stop EFB

Steeds een stap vooruit

DETA® ontwikkelde de eerste EFB accu in 2008 en hielp daarmee de Europese autoconstructeurs bij de ontwikkeling van kleine en middelgrote energiezuinige auto’s met minder uitstoot. Onze technologie wordt nu als de meest geavanceerde uit de industrie beschouwd dankzij de investeringen in onderzoek en ontwikkelingen en de ervaring die ze hebben opgebouwd in samenwerking met de belangrijkste autoconstructeurs.

Voordelen:

› Hoge laadacceptatie over de hele levensduur
› Geoptimaliseerd voor werking in                                        gedeeltelijk opgeladen toestand
› Hoog niveau van veiligheidsvoorzieningen
› Optimaal fuctionerend onder de motorkap
› Ideaal voor kleine tot middelgrote voertuigen

 

  met Start-Stop en andere brandstofbesparende
  technologie
› De laatste generatie, gehomologeerd door de
  toonaangevende autoconstructeurs
› Lange houdbaarheid
› Nu met 3 keer langere cyclische levensduur

Opgelet!

Gebruik nooit conventionele lood-zuur accu’s vooreen auto met Start-Stop systeem

Auto’s met een Start-Stop systeem stellen heel andere eisen aan de accu dan een traditioneel voertuig. Alleen AGM en EFB accu’s kunnen de sterke cyclische belasting aan die micro-hybride voertuigen met zich meebrengen.

Battery Replacement Tool

De Start-Stop-functie vereist een nauwkeurig toezicht op de accu. Bepaalde automerken hebben daarom een “battery management system” ingebouwd dat vereist dat bij een accuwissel de accu opnieuw ingelezen wordt. Deze Battery Replacement Tool is uitgerust met de belangrijkste accucodes en kan eventuele foutmelding wissen. U heeft geen extra codes of originele partnummers van de OE fabrikant meer nodig. De software wordt regelmatig geüpdated zodat nieuwe voertuigen opgenomen kunnen worden.

Wist u dat ?

U Start-Stop accu’s kunt gebruiken bij conventionele auto’s?
Speciale voertuigen zoals taxi’s, zieken- en politiewagens vragen accu’s die vaak diep en lang ontladen moeten kunnen worden.
Start-Stop accu’s zijn daarom een geschikte keuze. Hetzelfde geldt oor auto’s met veel elektrische verbruikers en auto’s die vooral in

 

stadsverkeer worden ingezet. Vermijd vroegtijdige uitval van uw accu door voor een AGM of EFB accu te kiezen en spaar zo op termijn geld uit! Ze hebben immers een 3-4 keer langere cyclische levensduur dan conventionele accu’s.