Start-Stop AGM

Kies steeds voor het origineel

DETA ontwikkelde de eerste Start-Stop AGM accu in 2004. Sindsdien is onze technologie zeer snel geëvolueerd, waar bij elke nieuwe generatie steeds een sterke vooruitgang geboekt werd op het gebied van efficïentie en prestaties. DETA® heeft miljoenen geïnvesteerd in geavanceerde productielijnen en behoort zo tot de top-leveranciers ter wereld van AGM accu’s. We zijn in staat om aan de strengste eisen van de autofabrikanten te voldoen en verdienen zo eveneens het vertrouwen van de vervangingsmarkt wat betreft de kwaliteit van onze producten.

Voordelen:

› Heel veilig, het zuur is volledig geabsorbeerd
› Uitstekende opname van lading
› Geoptimaliseerd voor werking in
  gedeeltelijk opgeladen toestand
› Lange houdbaarheid door beperkte zelfontlading

 

› Ideaal voor krachtige wagens, SUV’s, bestelwagens    en voertuigen met veel stroomverbruikers aan              boord
› VRLA en recombinatie
› Nu met 4 keer meer cyclische levensduur

Opgelet!

Gebruik nooit conventionele lood-zuur accu’s vooreen auto met Start-Stop systeem

Auto’s met een Start-Stop systeem stellen heel andere eisen aan de accu dan een traditioneel voertuig. Alleen AGM en EFB accu’s kunnen de sterke cyclische belasting aan die micro-hybride voertuigen met zich meebrengen.

Battery Replacement Tool

De Start-Stop-functie vereist een nauwkeurig toezicht op de accu. Bepaalde automerken hebben daarom een “battery management system” ingebouwd dat vereist dat bij een accuwissel de accu opnieuw ingelezen wordt. Deze Battery Replacement Tool is uitgerust met de belangrijkste accucodes en kan eventuele foutmelding wissen. U heeft geen extra codes of originele partnummers van de OE fabrikant meer nodig. De software wordt regelmatig geüpdated zodat nieuwe voertuigen opgenomen kunnen worden.

Wist u dat ?

U Start-Stop accu’s kunt gebruiken bij conventionele auto’s?
Speciale voertuigen zoals taxi’s, zieken- en politiewagens vragen accu’s die vaak diep en lang ontladen moeten kunnen worden.
Start-Stop accu’s zijn daarom een geschikte keuze. Hetzelfde geldt oor auto’s met veel elektrische verbruikers en auto’s die vooral in

 

stadsverkeer worden ingezet. Vermijd vroegtijdige uitval van uw accu door voor een AGM of EFB accu te kiezen en spaar zo op termijn geld uit! Ze hebben immers een 3-4 keer langere cyclische levensduur dan conventionele accu’s.